Strava podle krevních skupin – 12.5.2014

Úvod: Každý z nás má jiné chutě, jinak stavěné trávení a co jednomu udělá dobře, to druhému může způsobit zažívací potíže. Stravování podle krevních skupin vychází právě z předpokladu, že pro konkrétní krevní skupinu se hodí více určitý typ stravy, zatímco pro jinou nikoli. K nejčastějším krevním skupinám v tuzemsku patří A a 0, která je zároveň nejrozšířenější krevní skupinou na světě. Nejvzácnější je naopak krevní skupina AB. Paní Ing.Eva Appeltová nám pověděla, že tělo má být ve stálé harmoni i- má se jíst hlavně dostatek ovoce, zeleniny, mléčná strava, celozrnné pečivo, obilniny, luštěniny a to vše
s ohledem na roční období. V zimě spíše zahřívající jídla: kořen.zelenina, zelí, řepa, dýně a třeba ryba, v létě spíše jednoduchá jídla ochlazující: cuketa, rajčata, pórek, rýže, hl.salát.

 


Vytvořeno programem PPSee verze 1.29